CEO TOMPIE PARTYVERHUUR

TomPie Partyverhuur is al 9 jaar actief in het verhuren van feestmaterialen en het organiseren van events. Met persoonlijk advies, professionele materialen en een verzorgde service maken we van elk event een onvergetelijke belevenis. TomPie is gestart in het verhuren van materialen maar wilt ook haar tak van de verkoop van professionele materialen en de tak van event planning verder uitbouwen.

Door onze sterke groei zijn we op zoek naar een voltijdse medewerker die de leiding zal nemen over het bedrijf. Je zal het bedrijf in alle aspecten van haar werking vertegenwoordigen en verder mogen uitbouwen. Samen maken we een business plan en creëren we groei in zowel de verhuur, verkoop als eventplanning.

Je bent verantwoordelijk voor het eerste klantencontact, opmaken en opvolgen van de offertes, oplevering bij de klanten, aanwerven en aansturen personeel, zoeken naar nieuwe opportuniteiten, … kortom de volledige onderneming. 

Het is een uiterst veelzijdige job waarbij maar één doel centraal staat: de klanten een onvergetelijk feest laten beleven. Je krijgt de vrijheid om zelf initiatief te nemen als ook persoonlijk te groeien. Samen laten we het feest beginnen.

Wat verwacht TomPie van je:

  • Je hebt een liefde voor de event sector

  • Je bent creatief en je vindt altijd een oplossing

  • Je werkt zelfstandig en neemt initiatief

  • Je bent duidelijk in je communicatie en klantgericht

  • Je spreekt perfect Nederlands en bij voorkeur Frans en Engels

  • Je bent flexibel en kan ook in het weekend werken

  • Minstens drie jaar werkervaring in de sector

Wat krijg je van TomPie:

TomPie Partyverhuur biedt je een dynamische en feestelijke werkomgeving. Je komt steeds bij goedgezinde klanten terecht. Wij bieden de nodige vrijheid en ruimte om zowel jezelf als TomPie verder te ontwikkelen. 

Je krijgt een uiterst competitief salaris met daarbij vele voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoedingen, …

Heb je interesse in deze uitdaging? Contacteer ons via mail, telefoon, whatsapp, …

MKeYnLVZgsakSB_IiOFIky5AOj4faWAv8U-8N4j7