VERHUURMEDEWERKER / EVENT MANAGER

TomPie Partyverhuur is al 6 jaar actief in het verhuren van feestmaterialen en het organiseren van events. Met persoonlijk advies, professionele materialen en een verzorgde service maken we van elk event een onvergetelijke belevenis. 

Door onze sterke groei zijn we op zoek naar een voltijdse verhuurmedewerker / event manager. Je zal het bedrijf in alle aspecten van haar werking vertegenwoordigen. Je bent verantwoordelijk voor het eerste klantencontact, opmaken van de offertes, levering en installatie bij de klanten. Zowel fysieke arbeid als administratief werk schrikt je niet af. Je zal voor de helft van je tijd bezig zijn met het leveren en onderhouden van onze materialen en voor de andere helft de planning en het klantencontact beheren. Het is een uiterst veelzijdige job waarbij maar één doel centraal staat: de klanten een onvergetelijk feest laten beleven. Je krijgt de vrijheid om zelf initiatief te nemen en TomPie Partyverhuur te laten groeien. Samen laten we het feest beginnen.

Wat verwacht TomPie van je:

  • Je bent creatief en je vindt altijd een oplossing

  • Je werkt zelfstandig en neemt initiatief

  • Je bent duidelijk in je communicatie en klantgericht

  • Je spreekt perfect Nederlands en bij voorkeur Frans en Engels

  • Je hebt een goede kennis van Excel

  • Je bent flexibel en kan ook in het weekend werken

  • Je houdt van een mix van fysiek en administratief werk

  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B 

Wat krijg je van TomPie:

TomPie Partyverhuur biedt je een dynamische en feestelijke werkomgeving. Je komt steeds bij goedgezinde klanten terecht. Wij bieden de nodige vrijheid en ruimte om zowel jezelf als TomPie verder te ontwikkelen. 

Je krijgt een uiterst competitief salaris met daarbij vele voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoedingen, …

Heb je interesse in deze uitdaging? Contacteer ons via mail, telefoon, whatsapp, …


MKeYnLVZgsakSB_IiOFIky5AOj4faWAv8U-8N4j7