Led-Par plano spot Bekijk groter

Led-Par plano spot

ZZE021

Nieuw product

15,00 € incl. BTW

Meer informatie

Led-Par plano spot7TC JB Systems

Deze ultra-platte projector verovert de complete wereld van professionele verlichting.

Stelt u zich de mogelijkheden voor. In plaats van één balk met viermaal een LED par 56, kunt u nu drie balken met vier van deze dunne projectoren kwijt. Voor kleine drive-in shows, bandjes en solo-artiesten is dit een ware opluchting, omdat zij veel kampen met transport- en opslagproblemen. Die zijn nu voor een deel verleden tijd dankzij de introductie van deze Plano spot.

De Plano spot beschikt over zijn eigen voeding en de aansluitingen hiervoor zijn op een erg handige manier verwerkt in de projector. Niet aan de achterkant, maar verstopt in een apart verzonken deel van de projector. Verder zijn er nog meer handige snufjes aanwezig op het apparaat. Het grootste voordeel is nog wel de IEC in en output. Koppel niet alleen uw DMX-signaal door, maar ook de netspanning! Tot wel 50 projectoren kunnen aan elkaar worden doorgelinkt zonder problemen, aangezien de doorkoppelingselektronica is ontworpen om een zware last aan te kunnen. Een 6,3A zekering verklapt dit al.

Uiteraard zijn er zoals eerder vermeld een DMX in en out aanwezig en dankzij het 4-digit menu met vier drukknoppen kunnen diverse opties, waaronder het startkanaal worden ingesteld. In master/slave modus kunnen zelfs alle projectoren in de DMX-kring worden geadresseerd met slechts één druk op de knop. Geen gedoe meer met het instellen van elke projector, maar alles in één keer. Ideaal!

Een projector als deze is natuurlijk niets zonder de juiste lichtopbrengst. In combinatie met een speciale Hewlett Packard®/Agilent® LED technologie heeft de Plano spot 212 high-power 5mm LEDs aan boord. De 70 rode, 71 groene en 71 blauwe LEDs zijn de basis van het apparaat en die zorgen voor het juiste licht. Een openingshoek van slechts 15 graden zorgt voor het echte narrow spot-effect, perfect geschikt voor discotheken of zelfs matrix-opstellingen. De hoge frequentie dim-elektronica zorgt voor vloeiende kleur-overgangen en voorkomt storingen op onder andere videocamera's, wat normaalgesproken resulteert in het zichtbaar flikkeren van de LEDs op het beeld.

De toepassingsmogelijkheden voor deze projector zijn eindeloos. De compacte, maar toch robuuste constructie, de erg tactisch geplaatste aansluitingen, de 212 aanwezige LEDs, het doorlussen van de netspanning en de openingshoek van 15 graden zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat u deze LED-projector met plezier overal zult gaan gebruiken. Of het nu is voor puur disco-werk, het uitlichten van een wand als vloerprojector, het aanlichten van een etalage, noem het allemaal maar op. Deze Plano-spot doet al deze klussen met plezier!

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Led-Par plano spot

Led-Par plano spot